fbpx

Az alkímia – spagyria eljárásait is alkalmazzák a gyártás folyamán.

Minőségi illóolajok

Updated on:

Nézd meg az alábbi videóban, hogy a BEWIT – Minőségi illóolajok és a Carbon Elixír gyártója hogyan alkalmazza a modern technológia mellet az Alkímia – Spagyria ősi módszereit is azért, hogy a lehető legtökéletesebb minőséget és természetességet garantálják!

Erről a titokról beszélget az alábbi videóban a cég tulajdonosa Jiří Černota és David Tekenöš a gyártás vezetője, akivel már több, mint 20 éve ismerik egymást és barátok is.

Ezt a beszélgetést nézheted meg, magyar felirattal az alábbi videóban – vagy OLVASHATOD a videó alatt, ahol megtalálod kijegyzetelve a tartalmat 🙂

A VIDEÓ TARTALMÁNAK RÖVID ÖSSZEFOGLALÓJA:


Jiří Černota:
A BEWIT cégünk fő terméke az illóolajok. Ezek nagyszerűek és sokféle mechanizmuson keresztül működnek, ahogy Dr. Želinský mondja:

  • A testünk támogatására való napi használat szempontjából a legjobbak ezen a bolygón, DE a hagyományos táplálkozás szempontjából nem tekinthetjük őket táplálkozásnak. Azért nem, mert nem tartalmaznak aminosavakat, fehérjéket, és ezért hoztuk létre, ennek pótlására a PRAWTEIN termékcsaládot.

A PRAWTEIN termékeink, ellentétben az esszenciális olajokkal, szuperélelmiszerek, melyek gyakorlatilag tartalmaznak minden aminosavat, és sok mikrotápanyagot. – pontosan ezért nagyon jó kiegészítők az illóolajokhoz.

Gyakran ugyanazt a nevet is adtuk nekik, mint például a Prawtein és a Coldet esszenciális keveréke a: Prawtein Coldet. A Coldet a „méregtelenítési felhívás”, azaz lehetséges támogatás a méregtelenítés, a béltisztítás, a bélperisztaltika támogatására

A COLDET-BŐL TEHÁT VAN ILLÓOLAJKEVERÉKÜNK ÉS PRAWTEIN COLDET SZUPERÉLELMISZERÜNK IS.
KEZDETBEN A SZÁNDÉK EGYSZERŰ, KICSIT TALÁN SZERÉNYTELEN VOLT, HOGY:
A VILÁG LEGJOBB SZUPERÉTELÉT, A VILÁG LEGJOBB TÁPLÁLÉK-KIEGÉSZÍTŐJÉT HOZZUK LÉTRE!

Ami egy nagy szándék volt, de végül úgy gondolom, hogy sikerült, mert magunk határoztuk meg, hogy mi a legjobb táplálék-kiegészítő?! – és a válasz az volt, hogy:

Elkészíteni azt a táplálék-kiegészítőt, amely a legtöbbet segíti az embereket, amely tele lesz szuperételekkel, gyógynövényekkel, illóolajokkal, kivonatokkal, MIKÖZBEN vegyszerek, stabilizátorok, színezékek és hőmérsékelt-stabilizálás nélkül lesz feldolgozva.

David Tekenöš:
Nos, mi elsősorban kakaóbabot használunk, aminek, ahogy Jiří szereti mondani, a latin neve theobroma, vagyis az istenek tápláléka.

Sok hegymászó például energiaforrásként veszi a kakaóbabot, amikor elindul.

Óriási mennyiségben tartalmaz antioxidánsokat, ként és annak elemeit, de ami a legfontosabb, olyan természetesen stabil dolog, amit, ha x évig hagyod önmagában, akkor tulajdonképpen nem romlik meg és természetes marad.

Szóval valójában hordozóelemként használjuk, de ugyanakkor egy olyan érték a kakaóbab, ami valójában nagy mennyiségű energiát ad minden egyes termékhez, és azokhoz az anyagokhoz, amelyekben használjuk.

A kén, mint egyik szerves alkotóeleme, kulcsfontosságú az ízületek, csontok, bőrünk és hajunk minőségének megőrzésében. Említhetném még a magnéziumot is a tucatnyi mikroelem közül, amit tartalmaz.

Jiří Černota:
Sok tanulmány szerint a magnézium talán még a kalciumnál is fontosabb a csontjainknak. Magnézium nélkül a kalcium nem csinál semmit. Továbbá a magnéziumot antidepresszánsnak is szokták emlegetni, így a magnézium támogatja a jó hangulatunkat is.

Nagyon sok embernek szüksége van erre és sok egyéb mikrotápanyagra, beleértve a szelént és a többit.

David, mondj valamit az itt található gépekről, feldolgozásról és arról is, hogy hogyan tudjuk tartósítószerek nélkül, élő állapotban tartani és mégis hosszú ideig megőrizni a PRAWTEIN készítményeinket, ahogy a C60 – Carbon Elixír -t is!

NOS csak EDDIG JEGYZETELTEM KI A VIDEÓT …

Ha érdekel, hogy mit válaszolt erre David, akkor nézd meg a videóban, ahol kapcsold be a feliratokat és tekertess a 4:55 – 4 perc 55 másodperchez, ott folytatódik … 🙂

TELJESEN EGYEDIVÉ teszi a BEWIT gyártási folyamatait az, hogy alkalmazzák a régi alkímiai megoldásokat, vagyis pontosabban a Spagyria eljárásmódjait, melyek lehetővé teszik a TELJESEN CSAK TERMÉSZETES ANYAGOKKAL való megoldásokat és gyártást.


error: Content is protected !!