fbpx

A LABOR, ahol semmi sem marad titokban … !

Minőségi illóolajok

Updated on:

… mert MINDEN illóolaj alapanyagot megvizsgálnak, mielőtt bekerülne a gyártásba!

Ez a történetem arról számol be, hogy hogyan lehet minőségi illóolaj -at gyártani biztonsággal.

MIVEL ÉN MÁR JÁRTAM A MINŐSÉGI ÉS OLCSÓ ILLÓOLAJ -OKAT GYÁRTÓ, CSEHORSZÁGI BEWIT GYÁRBAN SZEMÉLYESEN,

és azt is láttam, hogy milyen korszerű és igényes laboratóriumuk van, ahol MINDEN ALAPANYAGOT feldolgozás előtt bevizsgálnak, hogy a KAPOTT NYERSANYAG AZ-E, amit kértek és ANNYI HATÓANYAGOT tartalmaz-e, amennyit kell!

EZÉRT:

Szeretném számodra is mindezt elérhetővé tenni, mert ugye a mai világban …

Szóval, ha megvizsgáljuk, megmérjük és meggyőződünk arról, hogy amit kapunk, az AZ IS, amit mondanak és elvárunk, akkor BIZTOSAK LEHETÜNK abban is, hogy AZ ÚGY is FOG MŰKÖDNI, segíteni azoknak az embereknek, akik aztán azt használják! – ahogy az el is várható és szükséges is!

„CSINOS LABOROS HÖLGY” …

(akit már említettem a sztorimban, ahol elmesélem a személyes látogatásomat a minőségi és olcsó illóolajokat gyártó BEWIT üzemben)

… tisztességes nevén Ing. Nikola Kostková fog végigvezetni azon a folyamaton, amit a laborban csinálnak annak érdekében, hogy biztosítsák a MINŐSÉGET és az aktuális törvényeknek való MEGFELELÉST!

Ez nem csak a C60 – CARBON ELIXIR -re van kihegyezve, hanem azokra a minőségi esszenciális olajokra, amelyek MINDENKIT MEGGYŐZNEK, aki csak kipróbálja a BEWIT ezen illóolajait is.

A videóban fogod látni, hogy a „csinos laboros hölgyből” sugárzik a kedvesség, profizmus és a szerénység – amit én is tapasztaltam, amikor személyesen ott jártam.

Mindenki „felisteníti” a saját termékeit, ez „talán rendben is van”, ha …
De a BEWIT-nél transzparensen és hitelesen odateszik magukat, hogy amit mondanak, állítanak a termékeikről, AZ ÚGY IS LEGYEN!

Sőt!
Egy olyan megoldást is bevezettek, ami MINDENKI SZÁMÁRA könnyen és egyszerűen leellenőrizhetővé teszi a termékeik bevizsgált, laboratóriumi eredményeinek megtekintését.

EZ A KEDVES, CSINOS ÉS FIATAL HÖLGY LESZ A VEZETŐD, ÚTITÁRSAD Az ALÁBBI VIDEÓBAN 🙂

A videóban bemutat majd EGY PÉLDÁT, melynek kapcsán szemlélteti azt az EGYEDI, ÚJSZERŰ és KÉNYELMES megoldást, amit a BEWIT által gyártott esszenciális olajok használóinak kínálnak. Ennek, a videóban bemutatott példának a közvetlen linkjét ide teszem, hogy ne kelljen keresned, NÉZD MEG majd EZT is, ahogy a videóban fogja mutatni!

A videó CSEH nyelvű, ezért kapcsold be a FELIRATOKAT és válaszd ki a MAGYAR nyelvet!

A továbbiakban pedig:

Egy kicsit technikaibb videót is mutatok, ahol magát a LABORT és az ott használt műszereket mutatja be a tulajdonos Jiří Černota és a csinos laboros hölgy Ing. Nikola Kostková – hogy mit miért használnak és:

A BEWIT NAGYON ODAFIGYEL ARRA, HOGY A TISZTÁN TERMÉSZETES ÉS EZÉRT „MÉREGDRÁGA” NYERSANYAGOK MEGFELELŐ MINŐSÉGBEN ÉS MENNYISÉGBEN BENNE IS LEGYENEK A KÉSZÍTMÉNYEK ALAPANYAGAIBAN! – VAGYIS, HOGY A GYÁRTÓK TÉNYLEG AZT IS ADJÁK, AMIT ÍGÉRTEK, ÉS AMIÉRT A BEWIT ÉS A VÁSÁRLÓ FIZETTEK NEKIK! – EZÉRT ELLENŐRIZNEK LE MINDEN BEÉRKEZŐ SZÁLLÍTMÁNYT!

Felhívnám a FIGYELMEDET EGY FONTOS RÉSZRE, amit a videó 18:20 idejétől nézhetsz meg! – Ha mégsem nézed az egész videót, DE ezt a részletet nézd meg 18:20-tól, MERT megmutatja, hogy „hogyan verik át a vásárlókat” a szintetikus illóolajokkal egyes forgalmazók … !!!


error: Content is protected !!