fbpx

A PIRAMIS EREJE, VAGYIS MI LEHET AZ A „PIRAMIS ENERGIA” ???

Minőségi illóolajok

Updated on:

A következőkben NEM A SAJÁT MEGGYŐZŐDÉSEMET írom le, hanem:

… csak azt, amit a témában találtam a neten, hogy kis ízelítőt és információt adjak arról, hogy mit tart számon a netes köztudat a piramis energiáról”.

Számomra érdekes és elgondolkodtató mindaz, amit a Piramis Energia használatáról megtudtam.
Jó lenne majd egyszer kipróbálni az alábbiakban említett kísérleteket …

Bár szerintem számomra AZ LESZ a legjobb próba, amikor megérkezik a saját piramisom a Minőségi illóolajok és a C60 – Carbon Elixír gyártójának webshopjából.
Itt a link a piramishoz.

Nos, akkor a továbbiakban nézzük meg, hogy mit találtam a neten a „PIRAMIS ENERGIA” témában:


A piramis által felerősített mágneses energia hatása igen sokrétű, káros mellékhatása nincs, csak arra tanítja meg az élő szervezetet, amit az egészséges korában már tudott.
Ez a megnövelt föld-mágneses térerősség (az egyszerűség kedvéért nevezzük PIRAMISENERGIÁNAK) térharmonizáló hatást fejt ki, amely az it lévő élőlények működését normalizálja (ma még közvetlen módon tudományos megalapozottsággal nem megmagyarázhatóan).

Ez azt jelenti az emberi szervezet számára, hogy a nem kellően működő sejtjeinket az optimális működési tartomány irányába segíti. A túl intenzíven működőket a normális működés sávjába igyekszik leszabályozni, míg az alul-működő, beteg testrészek, szervek normális működését törekszik elősegíteni.

A piramis életvitelünk részeként a megelőzés korszerű eszközévé válhat. Jól kiegészíti valamennyi egészségmegőrző módszert, diétát, testi-lelki gyakorlatot. Nem csak a gyógyszerek hatásfokát növeli! Használata ugyanígy segíti a vitaminok és táplálékegészítők hasznosulását a szervezetben.

Kedvező, a föld mágnesesség tartományába tartozó rezgései egyúttal tehermentesítik a szervezetünket az elektroszmog és a káros földsugárzások hatása alól.

A piramis energia vegyi folyamatokat indít el:

 • Savas bázisból lúgos bázist hoz létre, ugyanis megecetesedett bor piramis energiával kezelve 2 hónap múlva édes, kellemes ízű borrá változik.
 • Megemelkedett gyomorsavszint esetén napi kezeléssel 3 hét alatt megszünteti a tüneteket, a gyomorsav mennyisége a normál szintre áll be.
 • Vegyi folyamatként értékelhető az is, miszerint a piramis energián átáramoltatott víz lágyabb, kellemes ízű lesz.
 • Hangulatjavító, idegnyugtató, — depressziócsökkentő.
 • A PIRAMIS használata életenergiát növel, méregtelenít, és csökkenti a fájdalmakat.
 • Folyamatos használata mellett tapasztalataink szerint csökken az alvásigény, kevesebbet eszünk, hamarabb érezzük magunkat jóllakottnak.
 • Az állandó fájdalmak megszűnése, különösen az ízületi, mozgásszervi panaszok esetén fontos.
 • Mozgékonyabbak leszünk, közérzetünk javul, kiegyensúlyozottnak és derűsebbnek érezzük magunkat.

Ma már nem titok, és tudományosan is elismert, hogy a piramisok a föld legnagyobb titkai közé tartoznak. Könnyen lehet, hogy amit az ókor embere tudott, azt a XX. század tudósai még csak kutatják. Misztika és számtalan megoldatlan rejtély lengi körül napjainkban is a piramisokat, melyekre egyre fejlettebb tudásunkkal sem tudunk kielégítő magyarázatokat találni.

Ezek közül talán az egyik legfurcsább dolog, egy ismeretlen energia jelenléte a piramisokban.

 • Vajon miért van az, hogy a piramisban talált kisállatok tökéletesen mumifikálódnak, az ott talált gabonamagvak több ezer év elteltével is fejlődésnek indulnak?
 • A repülőgépek műszerei miért nem működnek a Nagy Piramis felett?
 • Miért nem fagy meg a víz – 40°C-on sem a piramismodellben?
 • Minek tulajdonítható a piramis borotvapenge élező tulajdonsága?

Ilyen, és ehhez hasonló kérdések tömkelege után rá kellett döbbenjünk, hogy igenis létezik egy megfoghatatlan erő, amely ellentmond a tudomány és a fizika minden eddig ismert törvényének.
Úgy tűnik, a piramisok energiát sugároznak, amit egy egyszerű kőhalom általában nem tesz. A gondolat, miszerint ilyen megmagyarázhatatlan vagy ismeretlen energia létezik a piramisalakzaton belül, nem új.

Voltaképpen már Áni Papiruszán (közismertebb nevén az Egyiptomiak Halottas Könyve) is olvashatjuk, hogy a minden ember lelkében ott szunnyadó Isten felébred a piramis erejétől, ha úgy tetszik, energiájától.

Számos elmélet született e jelenség magyarázatára. A tudomány eddigi ismerete szerint a piramisok szerkezetükben alapvetően kristályosak, ezért érzékenyen fogják a rádiójelekhez hasonló energiahullámokat, vagy a kozmikus mikrohullámokat.

Ma már tudjuk, hogy minden tárgy, amiben energia rezgése áll fenn, képes rezonánsüregként is működni. Tudjuk azt is, hogy ez az energia a tárgyon belül meghatározott pontban koncentrálódik. Elképzelhető, hogy a piramis a világegyetemből érkező energiákat egy pontban gyűjti össze, és ez az energia hat azután a piramisban elhelyezett tárgyak molekuláira.

Az eddig végzett kutatások mindenesetre bebizonyították, hogy a piramisba helyezett tárgyak olyan fizikai jelenségen mennek keresztül, mely jelenségek teljességgel ellentmondanak mind a fizika, mind pedig a kémia eddig elfogadott tételeinek, hiszen ezeket a változásokat fizikai változókkal nem lehet létrehozni.

Egyelőre tehát kénytelenek vagyunk elfogadni, hogy ezekre a jelenségekre ma még nincs tudományos magyarázat. Töretlen erővel folynak a kutatások világszerte nemcsak a laboratóriumokban, hanem otthon a házi műhelyekben is. Hisz mindenkinek, aki fogékony az ismeretlenre és kellő kitartással rendelkezik, lehetősége van, hogy tanulmányozza a piramisszerkezetben rejlő és az azt körülvevő titokzatos energiákat.

A piramis növeli az életenergiát, méregtelenít, és csökkenti a fájdalmakat.

 • Folyamatos használata mellett tapasztalatok szerint csökken az alvásigény.
 • Az állandó fájdalmak mérséklődnek, esetenként megszűnnek, különösen ízületi- és mozgásszervi panaszok esetén.
 • Rendszeres használatával tartósan csökken a vérnyomás.
 • Javul a közérzet, oldódik a stressz, növekszik a fizikai- és szellemi teljesítmény.
 • Serkenti a létfontosságú belső szervek működését.
 • Bizonyítottan erősíti az immunrendszert, segíti az allergiás tünetek kezelését.
 • Hatására gyorsabban zajlanak le a fertőzések, enyhébbek a tünetek, vagy egyáltalán nem is jelentkeznek.

A Nagy Piramisban tapasztalható titokzatos energia jelenlétét Sir W. Siemens angol feltaláló észlelte először, aki a Nagy Piramisban tartózkodva döbbenten tapasztalta, hogyha a magával vitt palackot a szájához emeli, apró áramütéseket érez.
Ez az elektromos tevékenység olyannyira felkeltette Siemens kíváncsiságát, hogy vett egy benedvesített újságpapírt, és a palack köré tekerte, létrehozva ezáltal egy kezdetleges elektromos akkumulátort, mely a legtöbb középiskolai tanuló számára bizonyára ismerős.

1930-ban, a neves francia kutató, Antoine Bovis elzarándokolt a Nagy Piramishoz. Megfigyelte, hogy a Fáraó Kamrájában elpusztult kisállatok tetemei nem indultak oszlásnak, hanem összetöpörödtek, vagyis mumifikálódtak.
Bovis feltevése szerint a piramis alakja dehidratálta ezeket az állattetemeket, melyek a romlás legcsekélyebb jelét sem mutatták. Hazautazása után készített egy arányosan lekicsinyített piramismodellt és belehelyezett egy döglött macskát. Az állat néhány nap alatt mumifikálódott. Ebből következtetett arra, hogy a piramisba elhelyezett ételek nem romlanak meg.

Karl Drbal, cseh rádiómérnök 1949-ben Prágában egy rádió kutatóintézetben dolgozott. Mikrohullámokkal való kísérletezése során, kartonból készült piramisa alá egy borotvapengét helyezett. Azt tapasztalta, hogy a borotvapenge a piramis alatt önéleződött, és így több mint 100 alkalommal lehetett vele borotválkozni.
1949 novemberében szabadalmi bejelentést tett a „Fáraó borotva készülékére”. 10 évvel később, 1959. augusztus 15-én megkapta a szabadalmi engedélyt.

Az elmúlt évtizedekben egyre elterjedtebb lett a piramisok gyógyító hatásának elmélete. Több országban gyártanak különféle anyagokból kisebb-nagyobb piramisokat gyógyászati célból.

Itt van ezek közül egy, kattints a képre és nézd meg!
error: Content is protected !!