fbpx

Allergia szezonban lélegezz könnyebben: Az illóolajok ereje segíthet!

Minőségi illóolajok

Updated on:

Amikor a természet újraéled és a virágok kibontakoznak, sokak számára nem csupán a tavasz szépségét, hanem az allergia szezon kellemetlen tüneteit is hozza magával. Az allergia okozta tüsszentések, orrfolyás és szemek viszketése megnehezíthetik a mindennapokat. Azonban van egy természetes megoldás, ami segíthet enyhíteni ezeket a tüneteket: az illóolajok. Ezek a kis üvegcsék csodálatos esszenciái képesek támogatni a légutakat, megnyugtatni az irritált szöveteket, és segítenek visszanyerni az életminőséget az allergia elleni küzdelemben.

Allergiás tünetekkel küzdők gyakran keresnek természetes megoldásokat a kellemetlen tüsszentés, könnyezés és orrdugulás ellen az allergia szezonban. Az illóolajok és különösen a speciális keverékek, mint például a BEWIT ALG, reményt kínálhatnak ezekben a nehéz időszakokban.

Mutatok egy érdekes illóolaj keveréket, amit használhatnak az allergiások, mint természetes megoldást, hogy enyhítsék tüneteiket és élvezhessék a tavaszt, a virágzó réteken és lugasokban.

Mi az a BEWIT ALG?

A BEWIT ALG egy 100%-os tisztaságú és természetes CTEO® illóolajokból álló keverék, amely nem tartalmaz semmilyen szintetikus összetevőt. E keverék célja, hogy megállítsa a test túlzásba vitt szezonális reakcióit, mint például a könnyezés, viszketés vagy égő érzés. Friss, mentolos, gyógynövényes és fás illata segít kitisztítani az orrlyukakat és megnyugtatni az elmét az allergia szezonban.

Hogyan Használható?

A BEWIT ALG illóolaj-keveréket többféleképpen is fel lehet használni. Legyen szó inhalációról egy rudacskával, amely mindig kéznél van, masszázsról, amely ellazítja az izmokat és mélyebben enged belélegezni, vagy egy nyugtató fürdőről, amely segít megszabadulni a nap folyamán felgyülemlett stressztől.

Az BEWIT ALG illóolajkeveréket alkotó olajok jótékony hatásai:

Serrata tömjén: Nyugtató hatású, segít csökkenteni a gyulladást az allergia elleni harcban.

Citron és citromfű: Frissítő és antibakteriális tulajdonságaik segítenek a légutak tisztán tartásában az allergiaszezonban.

Eukalyptus Globulus és Mezei menta: Kiválóan alkalmasak az orrdugulás enyhítésére és a légzés megkönnyítésére.

Borsmenta és Teafa: Erős antimikrobiális hatásuk révén védelmet nyújtanak a kórokozók ellen.

Kopaiva és Levendula Kasmír: Mélyen megnyugtatják a testet és az elmét, csökkentve az allergiás reakciókat.

Ciprus és orvosi székfű (Kamilla): Nyugtató hatásúak, segítenek a pihentető alvásban.

Mirrha (Commiphora myrrha) és Carterii tömjén: Segítenek megerősíteni az immunrendszert.

Szantálfa és Szalmagyopár: Harmonizáló hatásuk révén segítenek az egyensúly megteremtésében.

Rózsa (Százlevelű): Különösen nyugtató és gyulladáscsökkentő hatású.

A BEWIT ALG ígérete:


Bár a tudományos vizsgálatok eredményei nem tekinthetők mérvadónak jogszabályi okokból, és az illóolajok/illóolaj-keverékek nem minősülnek hivatalosan hatékonynak a kezelésben vagy megelőzésben, számtalan pozitív visszajelzés és felhasználói élmény bizonyítja, hogy a BEWIT ALG képes lehet enyhíteni az allergiás tüneteket.

Az allergiás reakciók természetes és kellemes csökkentésének lehetősége, egy ilyen különleges keverékkel, valós megoldást nyújthat azok számára, akik természetes módon szeretnék kezelni allergiájukat.

A terméktapasztalatok érdekesek:

Sziasztok! Kb egy hete jött vendégem reflexológiára és hátmasszázsra… már az ajtóban láttam a csomag papír zsebkendőt a kezében… kérdeztem is: – Meg van fázva?
Azt mondta kijött az allergiája… na nekem sem kellett több, azonnal adtam a tenyerébe az olajból és mondtam, hogy hétszer orron keresztül lélegezze be és kenjen az orra alá is, de azért maga mellé tette a csomag zsebkendőt! Elkezdtem neki a kezelést és utána a hát masszázst … és ugye tudjuk, hogy ha hason fekszünk és masszíroznak, akkor ugye még jobban megindul az orr folyás is … (én szoktam még a kis kendőre WILD MENTÁT csepegtetni mikor hason fekszenek, mert tisztítja a légutakat, járatokat és sokkal könnyebb a légzés is! )de nem történt semmi még ő is csodálkozott, hogy még a zsebkendőt is elfelejtette! Adtam neki 2ml-es kis üvegcsében is használja is és jelezte, hogy mennyire jó nincs orrdugulása és az orra is kevésbé folyik! Köszönöm BEWIT! Köszönöm ALG!

A többi tapasztalatot nézd meg ide kattintva az oldal alján! …

Ha allergiás tüneteid vannak és szeretnéd természetes módon kezelni, a BEWIT ALG illóolaj-keverék kipróbálása megoldás lehet. Nemcsak hogy segíthet enyhíteni a tüneteket, de egyúttal élvezheted is a minőségi olajok illatát és jótékony hatását. Próbáld ki és talán Te is könnyebben veszed majd az allergiaszezont!

error: Content is protected !!